Pengambilan Besar-Besaran Jawatan Perkhidmatan Awam Tarikh Tutup 9 April 2023. Gaji Bermula RM1,218.00-RM2,939.00

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Perkhidmatan Awam (SPA) mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Permohonan Jawatan

  • Pemandu Kenderaan Gred H11
  • Kekosongan sebanyak 110 jawatan
  • Simpanan sebanyak 600 jawatan

Gaji: RM1,218.00-RM2,939.00

SERTAI CHANNEL TELEGRAM: https://linktr.ee/jawatan_bantuan

Tarikh Tutup

9 april 2023

Syarat Kelayakan

  • Mempunyai kelayakan akademik
  • Mempunyai pengelaman bekerja
  • Mempunyai pengalaman dalam bidang tertentu

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Info SPA

Pemohon boleh merujuk terlebih dahulu kepada maklumat Syarat Lantikan/Gaji/Deskripsi Tugas dalam Portal Rasmi SPA untuk keterangan mengenai jawatan yang bersesuaian dengan kelayakan akademik yang dimiliki sebelum mengemukakan permohonan dalam Sistem SPA9.

Advertisement
Advertisement

Pemohon hendaklah memastikan alamat e-mel yang didaftarkan dalam Sistem SPA9 adalah tepat serta sentiasa menyemak folder Inbox/Spam Mail/Junk Mail dalam e-mel bagi mengelakkan terlepas pandang menerima e-mel pemakluman mengenai panggilan peperiksaan/ujian/temu duga.

Pemohon bertanggungjawab supaya sentiasa peka dan menyemak dari semasa ke semasa segala pemakluman terkini dalam Portal Rasmi SPA, Facebook SPA serta folder Inbox/Spam Mail/Junk Mail dalam e-mel yang didaftarkan dan semakan status permohonan dalam Sistem SPA9.

 

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *