Kekosongan Jawatan Di Gamuda Land. Gaji Ditawarkan RM3,000 Hingga RM4,200

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Gamuda Land Sdn Bhd mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Syarikat

Ditubuhkan pada 1995, Gamuda Land ialah cabang pembangunan hartanah Gamuda Berhad, kumpulan kejuruteraan, pembinaan dan infrastruktur terkemuka di Malaysia dan salah satu syarikat terkemuka di Asia.

Gamuda Land memberi tumpuan kepada mencipta nilai melebihi harta. Selama lebih dua dekad, Gamuda Land telah membina rekod prestasi yang terbukti dalam menyampaikan pembangunan inovatif dan mewujudkan komuniti holistik, mampan, sama ada komuniti menegak atau perbandaran.

Ini terbukti dalam banyak perkembangan kami yang memenangi anugerah yang merangkumi landskap Malaysia, serta Australia, Singapura dan Vietnam.

Jawatan Yang Ditawarkan

Eksekutif Projek – Landskap & Perolehan

Advertisement
Advertisement

  • Lokasi: Selangor
  • Gaji: RM 3,000 – RM 4,200

Syarat Kelayakan

  • Calon mesti memiliki sekurang-kurangnya Sijil Profesional, Diploma, Diploma Lanjutan/Tinggi/Siswazah, Ijazah Sarjana Muda,
  • Diploma Lepasan Ijazah, Ijazah Profesional, Pertanian/Akuakultur/Perhutanan, Biologi, Lain-lain, Bioteknologi atau setaraf.
  • Kemahiran yang diperlukan: Sketch UP, MS Office, MS Project, 3D Studio Max, Adobe PhotoShop, AutoCad.
  • Sekurang-kurangnya 3 tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
  • Sebaik-baiknya Eksekutif Junior yang pakar dalam Hartanah/Harta Tanah atau setaraf.
  • Jawatan sepenuh Masa tersedia.
  • Pengalaman dalam ladang bandar, sistem pengairan, sistem penanaman, automasi, kejuruteraan (pilihan).

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *