Pengambilan Banyak Jawatan Di UKM Bagi April 2023. Gaji Bermula RM2,080.00 – RM9,546.00

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Senarai Jawatan Yang Ditawarkan

  • Pegawai Tadbir Gred N41

Anggaran permulaan gaji RM2,080.00 – RM9,546.00

SERTAI CHANNEL TELEGRAM: https://linktr.ee/jawatan_bantuan

Tarikh Tutup

Permohonan akan ditutup pada 6 April 2023

Syarat Kelayakan

  • Mempunyai kelayakan akademik
  • Mempunyai pengelaman bekerja
  • Mempunyai pengalaman dalam bidang tertentu

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Advertisement
Advertisement

Info UKM

Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) ialah sebuah universiti penyelidikan awam Malaysia yang terletak di Bandar Baru Bangi, Hulu Langat, Selangor. Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) terletak di Cheras dan juga mempunyai kampus cawangan di Kuala Lumpur. Ia merupakan antara universiti paling berprestij di Malaysia dan Asia Tenggara.

Universiti Kebangsaan Malaysia bertekad menjadi universiti terkehadapan yang mendahului langkah masyarakat dan zamannya bagi membentuk masyarakat dinamik, berilmu dan berakhlak mulia.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *